//Un nou Maig per un nou any!

Un nou Maig per un nou any!

I un any més passa. Aquest 2019, però, no ha estat un any més per nosaltres: ha significat la recuperació del projecte, la seva reconversió, la primera passa de la seva evolució. 

Malgrat haver començat a finals de 2018, l’equip del Consell de Redacció es pot dir que vam començar a treballar (o es van començar a veure els fruits del nostre treball) en la primera meitat d’any del 2019. Un treball invisible, complicat, però que hem anat traient endavant, i que s’ha materialitzat amb la (per fi!) sortida del número 4 de la revista en paper. No només això, però: ens hem constituït com a entitat, per tal d’afavorir la nostra obertura al món, i hem aconseguit perioditzar un article setmanal, així com una recomanació cultural cada cap de setmana. 

Som perfectament conscients, però, que això només és el principi: aquest 2020 ha de ser l’any de la consolidació, de la transformació definitiva del projecte, i ja us avancem que aquest serà un gran any, que tenim moltes novetats sobre la taula. Qui sap si una nova imatge, activitats als nostres barris, presentacions de llibres…resteu ben atentes, venim amb les piles molt carregades!

Això sí: el primer repte de l’any ja és aquí, i no és altre que un nou número en paper, el que fa 5, de cara als dos primers mesos del 2020. La bona acollida que, entre totes, heu donat al número 4 ens ho ha fet veure clar: hem de seguir apostant per lliurar la batalla cultural perquè, com deia Gramsci, “la conquesta del poder cultural és prèvia a la del poder polític, i això s’aconsegueix mitjançant l’acció concertada dels intel·lectuals anomenats ‘orgànics’ infiltrats en tots els mitjans de comunicació, expressió i universitaris”. Per tant, aquí seguim i aquí seguirem, perquè viure és lluitar!