//MAIG: Sempre hi serem.

MAIG: Sempre hi serem.

Ja tornem a ser aquí, després d’unes setmanes de descans i recés en la nostra activitat, avui la Revista Maig tornem a publicar un article. I ho fem un any més perquè creiem que la nostra tasca com a militants és important i necessària, perquè ajuda a donar respostes intel·lectuals i, per tant, pràctiques als problemes que pateix la joventut proletària.

Aquest nou curs que comença ve marcat per una sèrie de qüestions que determinaran l’esdevenir de la societat de classes en la que vivim. Ens trobem a les portes d’una nova crisi econòmica, que agreujarà les altres que portem patint el jovent treballador pràcticament des que vam néixer.

La inflació disparada, la despesa militar cada dia és més elevada, desmobilització dels elements revolucionaris, manca d’energia i aliments…Aquestes son unes quantes característiques del moment que ens envolta. A tot això li hem de sumar la crisi climàtica que ens ha deixat un dels estius més calorosos de la història provocant la mort de diversos treballadors i treballadores.

Davant d’aquesta situació la joventut comunista tenim la tasca d’organitzar-nos i volem que la Revista Maig, com a òrgan d’expressió que és, sigui una eina més que ajudi a aquesta organització. Volem ser la veu de tots els i les joves de classe obrera, volem crear un espai on el pensament comunista i progressista pugui debatre i formar-se per superar les contradiccions que tantes vegades ens han fet retrocedir o dividir-nos. Com a revista comunista tenim el deure també, de desarticular els discursos de l’extrema dreta i la socialdemocràcia que molts cops s’han donat la mà per atacar frontalment les aspiracions de la classe obrera.

En definitiva, tenim molta feina per fer i des de la Revista Maig no defugirem d’aquesta, amb nou Consell de Redacció sorgit del IV Congrés de la JCC encarem aquest nou curs ple de reptes, i comencem a organitzar-nos i a construir l’esperança. Perquè l’esperança és comunista.

Consell de Redacció de la Revista Maig