//Són temps de lluita: organitza’t amb la JCC!

Són temps de lluita: organitza’t amb la JCC!

Arrenca un nou curs i la Joventut Comunista de Catalunya l’iniciem amb una nova campanya d’afiliació. Des de l’última Conferència Nacional, celebrada fa gairebé un any, hem viscut un creixement molt important de la nostra militància. La presència als diferents fronts on treballem, als barris, a les mobilitzacions i el treball diari dels i les camarades, ha fet que molta gent s’interessés i s’apropés a nosaltres. Ara, per consolidar aquest creixement, llancem una campanya d’afiliació orientada al jovent d’esquerres.

La nova campanya, que es desenvoluparà a partir de material físic (cartells) i digital (vídeos i contingut a les xarxes socials), girarà entorn de dos eixos. El primer, reflectit en la cartelleria, consisteix a denunciar utilitzant un to satíric i burlesc conceptes polítics contradictoris que s’han popularitzat durant els últims anys com capitalisme verd, feminisme liberal o hipoteca justa, amb els quals el sistema capitalista pretén portar moltes lluites al seu terreny i buidar-les de contingut revolucionari. El segon, present al material audiovisual, es basa a explicar el discurs, la línia política i l’activitat diària de la Joventut Comunista, a partir del desenvolupament dels blocs temàtics que agrupaven les línies de la passada Conferència Nacional. Aquestes línies plasmen totes les causes per les quals lluitem, des de quina perspectiva ho fem i com ens organitzem.

Entenem que la millor forma de créixer com a organització juvenil comunista és explicant que és el que fem per incidir en la vida social i política del país i denunciant les eines amb les quals es dota el liberalisme per intentar fer seves unes lluites que mai es podran resoldre dins del capitalisme. Necessitem teixir un moviment comunista fort, sense oblidar que el nostre objectiu és fer la revolució i caminar cap al socialisme, però també sense por a les contradiccions ni a teixir aliances amb altres joventuts comunistes i d’esquerres.

Perquè com deia la Neus Català, viure és lluitar.

Dani Moyano Rey