//I amb la calor…Arriba la Festa!

I amb la calor…Arriba la Festa!

Com cada primer cap de setmana de juliol, la Festa Realitat arriba els propers 5 i 6 de juliol per quedar-se i refrescar-nos en l’inici de la calor estival. Actes, debats, xerrades, festa infantil, música i teatre ompliran el Parc de Josep Serra i Martí de Barcelona enmig d’un ambient de camaraderia.

Ja és tota una tradició: amb l’arribada de la calor, del més ple estiu i del mes de juliol, Comunistes de Catalunya i la Joventut Comunista de Catalunya veuen com es fa realitat (mai millor dit) la Festa Realitat. Mesos de preparació, de tancar programacions i menús, culminen en un dissabte ben farcit d’activitats, menjar i música. O, millor dit, culminaven: i és que aquest any es recupera l’antiga pràctica, i la Festa Realitat s’allarga a un parell de dies.

El divendres és la JCC qui pren protagonisme amb la seva Final del Concurs de Bandes “Revoluciona’t”, per arribar a un dissabte ple de xerrades, com la que organitza la llibreria La Carbonera amb David Fernández, Laia Facet i Joan Tafalla, o la que s’organitza amb Catarsi amb el director de Misión Verdad, Gustavo Borges, el cònsol de Veneçuela, Ricardo Capella, i Arantxa Tirado, politòloga i Doctora en Relacions Internacionals. No hi ha només xerrades, però, i és que el plat fort d’aquest any seran tant la Festa Infantil com el ja tradicional concert del vespre, que començarà amb l’actuació de la Banda Obrera del Poble presentant #FemPinya, la cançó de la Festa que podreu trobar aquí si encara no us l’heu après, i que culminarà amb l’actuació d’Ebri Knight i del guanyador del Concurs de Bandes, tabalers i un PD. Per si tot això us semblava poc, també hi haurà un debat central, per aquelles molt interessades en la Neus Català i la memòria democràtica, així com un acte polític, que no podia faltar.

I si amb tota la programació encara no us heu convençut, recordeu que sempre ens quedaran els ‘xiringos’ (o guinguetes, si el que volem és no destrossar el català) durant tot el dia, per tal d’omplir la panxa fins que no pugueu dir ni fava! Així que, us fem lloc? Veniu? Guardeu bé la data d’aquesta #FestaRealitat19!

❓Festa Realitat 2019
📆 Divendres 5 i Dissabte 6 de Juliol
📍 Parc de Josep Serra i Martí (Nou Barris, Barcelona)